Lasa-ti un mesaj si va contactez


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Lasa-ti un mesaj si va contactez

Cele mai cumparate

INFORMATII

Producatori

Produse noi

Oferte speciale

Furnizori

  • HEROLD TRADE SRL

Flux RSS

Nu sunt adaugate fluxuri RSS

PrestaShop

Urmariti-ne pe Facebook

  • Livrare cu masina firmei Herold Trade Srl

    transport la adresa 

  • Telefon 0040741016512

  • Orar de functionare  L M M J V S 

    8.30 - 20.30

certificate

firmă de încredere 2022

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fheroldtrade.srl%2Fposts%2Fpfbid024gtCxYNBPjzyuMFphK3j9DEBRTqFRB2Bj6d3t6Ltuo2GQmCsd6uNJ6DfMrfBX1ekl&show_text=true&width=500" width="500" height="498" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

<!-- Google tag (gtag.js) -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-1018072365"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-1018072365');
</script>

Cauți ceva deosebit pentru baia ta? Sună și cere oferta!

Cadă hidromasaj sau cabină cu hidromasaj - produse de înaltă calitate și design modern

Zeci de mărimi și modele cu dotări premium căzile cu hidromasaj și aeromasaj au cromoterapie și dezinfecție cu Ozon

Oferim o garanție de 2 ani pentru toate produsele. Suntem o companie al cărei scop este de a distribui echipamente pentru baie, cum ar fi căzi cu hidromasaj, cabine de masaj și aburi, cabine de duș.

Oferta noastră include produse cu un aspect modern, caracterizate printr-o calitate incontestabilă a finisajului combinată cu materiale pe care nu le veți întâlni în produsele concurente.

Oferta este atent selecționată în ceea ce privește tendințele actuale ale modei și mai bune din punct de vedere tehnic și de bun gust în ceea ce privește designul.

Oferim cele mai bune materiale disponibile. Componentele precum pompele de apă, suflantele de aer, încălzitoarele, se caracterizează prin cea mai mare eficiență de pe piață, combinată cu o cultură ridicată a muncii. Folosim metode eficiente de curățare a căzilor și a canalului de apă și aer, ceea ce garantează sterilitatea și o baie sănătoasă.

Cunoștințele noastre îndelungate despre industrie au dus la o experiență care ne permite să selectăm produse cu cel mai înalt raport calitate / preț. În ciuda acestui fapt, nu facem compromisuri, nu folosim soluții sau materiale ieftine - ne străduim să obținem satisfacția maximă a clienților atunci când ne alegem oferta.

Suntem un importator direct de căzi și cabine de duș,prin urmare prețuri unice. Avem tehnicieni de service în fiecare provincie. Avem certificate de calitate CE, ISO etc. pentru toate căzile